eramiehet@olkijoki.fi

Ota yhteyttä!Suomen riistakeskusSuomen Metsästäjäliitto


Olkijoen Erämiehet ry. on Olkijoen kylällä toimiva metsästysseura.
Seuramme on perustettu 1963 ja metsästysalueita on vuokralla noin 5000 hehtaaria. Seuran alueella harrastetaan aktiivisesti hirven, pienpetojen ja vesilintujen pyyntiä. Maa-alueemme rajoittuvat pohjoisessa Siikajoen kunnan rajaan ja idässä Pattijoen metsästysseuran alueisiin.

2019-2020 kaurisluvat
Ei lupia jäljellä

HIRVIPEIJAISET Sunnuntaina 24.11.2019
Olkijoen Erämiehet ry. järjestää HIRVIPEIJAISET Sunnuntaina 24.11.2019 kello 11:00 alkaen Olkijoen koululla. Tervetuloa seuran jäsenet, maanomistajat ja kyläläiset!

RAUHOITUS
Olkijoen Erämiesten vuokraamat maa-alueet on rauhoitettu kaikelta metsästykseltä la.16.11.2019 KV-rannikkohaukkujen takia kesäkokouksen päätöksellä.

Teerikiintiö muuttuu
Johtokunta on päättänyt, että teeren kiintiötä nostetaan kahdella. Kiintiö on nyt siis neljä teertä (kesäkokouksessa aiemmin päätetty kaksi). Pyynti on kohdistettava nuoriin uroksiin ja soitimelta pyyntiä tulee välttää.

Soramontuilla EI harrasteta kiekkoammuntaa!!!
Käytössämme on hyvä ampumarata jossa voi käydä harjoittelemassa haulikkoammuntaa. Hiekanottopaikat ja soramontut eivät ole sitä varten!

Varis- ja naakkajahtia Sauli Joensuun navetan ympäristössä!
Saulin navetan ympäristöön on kertynyt isompi lauma varislintuja joista on sekä haittaa että tautiriskiä tuotantoeläimille. Nyt tarvittaisiin pyyntiapua seuran jäseniltä. Saulin navetalle voi mennä varis- ja naakkajahtiin, mutta jahtiajoista ja paikoista sovittava Saulin kanssa etukäteen (gsm 040 5607948).

Kaikki tiedotteet...

Kaikki tapahtumat....

Olkijoen Erämiesten tapahtumailmoitukset julkaistaan myös sanomalehti Raahenseudun yhdistystoimintapalstalla.

RHY:n tiedotteet löytyvät täältä

Sorsastuskausi lähestyy! Tule sorsastamaan Olkijoelle!

Vuokraa kylätalo itsellesi, juhliin, kokouksiin tai muuten vaan!

Onnistunut riistalaukaus vaatii harjoittelua! Ampumaradallamme se onnistuu!